پاسخ: وایمکس ایرانسل | WIMAX Irancell
من قبلا که داشتم تو سایت های عمومی نظرات کاربران رو می خوندم عده ی زیادی از نوسان سرعت و قطعی اون گله داستند ولی افرادی هم بودند که کاملا از وایمکس رضایت داشتند. کلا وایمکس مدت زمان Ping بالایی داره و زیاد به درد بازی آنلاین نمیخوره !
مودم هاش هم نسبت به ADSL گرون تر هست ولی توجه کن که نسبت به Wireless کاملا برتری داره !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در کل اگر خدمات وایمکس تو اهواز خوب باشه به نظرم می صرفه بگیری !
نقل قول:
سلام بچه ها خسته نباشید
یک سوال من در اهواز زندگی میکنم و ADSL در منطقه ای که زندگی میکنم سرویس نمیده وایرلس هم قیمتش نسبت به قیمتی که در پست آخر گفته بود اینجا خیلی زیاده (128 نامحدود 40 تومن) به نظر شما میسرفه وایمک ایرانسل با محدودیت بگیرم یا نه فقط هم برای آنلاین بازی کردن WOW میخوام
لطفا جواب بدین
مرسی:1. (29):
یک چیزی بگم اینترنت با محدودیت اصلا نمیصرفه . مطمین باش سر ماه که شد از اون 40 تومان که گفتی بیشتر باهات در میاد.
نقل قول:
یک چیزی بگم اینترنت با محدودیت اصلا نمیصرفه . مطمین باش سر ماه که شد از اون 40 تومان که گفتی بیشتر باهات در میاد.
دقیقا همینطوره!
به نظرم بستگی به کاربر داره. من میشناسم افرادی که شاید فقط واسه چک کردن ایمیل و وب گردی روزی 1 ساعت بیش تر کار نمی کنند ! این جور افراد مطمئنا به نفعشون هست که تعرفه دارای محدودیت بگیرن !
پس کلی هم نمیشه حرف زد ! :11():
نقل قول:
به نظرم بستگی به کاربر داره. من میشناسم افرادی که شاید فقط واسه چک کردن ایمیل و وب گردی روزی 1 ساعت بیش تر کار نمی کنند ! این جور افراد مطمئنا به نفعشون هست که تعرفه دارای محدودیت بگیرن !
پس کلی هم نمیشه حرف زد ! :11():
آخه مشکل اینجاست که ایشان این اینترنت را برای بازی Online میخواهد
نقل قول:
آخه مشکل اینجاست که ایشان این اینترنت را برای بازی Online میخواهد
حواسم به این نکته نبود :lol:
ولی در کل همون طور که قبلا گفتم وایمکس به درد بازی آنلاین نمیخوره چون Ping بالایی داره ! :1. (21):
سلام و تشکر از دوستان
نقل قول:
ولی توجه کن که نسبت به Wireless کاملا برتری داره !
اگه پینگش هم نسبت به وایرلس بهتر باشه با 128 میشه بازی کرد چون خیلی از دوستان من با 128 آنلاین راحت WOW و DOTA بازی میکنند
ممنون:1. (29):
نقل قول:
سلام و تشکر از دوستان
اگه پینگش هم نسبت به وایرلس بهتر باشه با 128 میشه بازی کرد چون خیلی از دوستان من با 128 آنلاین راحت WOW و DOTA بازی میکنند
ممنون:1. (29):
OoO !
پس به نظرم اگر به صورت تجربی دیدی جواب میده، بد نیست یه اشتراک WIMAX واسه خودت بگیری :11():